Thursday, March 4, 2010

ternyata ada buruknya FACEBOOK ni

nak tau nape aku tulis title camtu?

meh ar aku cite secara ringkas...boleh korang pun turut HOT cam aku rasa..

kisahnya macamni.. tiba-tiba seorang isteri ni diceraikan tanpa diketahui punca sebenar...selidik punya selidik, dari kawan-kawan isteri ni...dapatla dia tangkap kecurangan sang suami ni melalui FACEBOOK. (kan aku dah kata, facebook ni banyak menyusahkan hidup orang????)..kesian tau si isteri yang tak bersalah ni..

pulak tu, baru je mamat tu kawin dengan si cinta hati dia (a.k.a perampas) tu.. 'eh ko happy ke bergembira atas kesedihan orang lain?eh, ko tak sedar ke..esok2 tak mustahil ape yang ko buat kat orang ni, jadi kat ko balik???'...hish...entahla weh..aku takley terimala..kan melambak jantan lain..pehal laki orang gak dia nak sapu????

eee geramla..kalau korang, geram tak????

*moral of the story, kalau husband korang ada facebook, pi cepat2 cek k...cek hp sume, email account..cek la segala menda yang boleh dicek..aku penah kasik tips dulu cmne nk tau laki korang ada bini lain ke tak.....huhu kene play safe ye puan-puan pasni...*

10 comments:

mummy_adam said...

sgt geram.. meh nak tgk gambo pompuan tu.. cun sgt ke?

i chk ari2.. hahaha.. berani ko nak gatal, siap ko.. i kerat 18..huhu

Elyn said...

ok ok dh panas ni!!

ieda a.k.a mama erfan said...

iye geram gile oke! da takde jantan lain ke??

saya cek gak hp hari2... berani laa..

setakat ni dia takde fesbuk lagi la.. tatau la pasnih




hati-hati.... (ingatan untuk diri sendirik)

Fid said...

hb i x da fb sbb i mmg tak ajar dan i kata kalau dia ada fb kalau dia add pompuan i kerat dia

MeL MikaiL said...

betul tu lin, facebook ni bahaya! sib my husband jenis yg xsuka main benda2 cm fb, frenster, myspace bagai ni ;P but still kena watch out!

ibu_arifa said...

hii..bahaya betul dugaan/cabaran zaman skrg nih.. "dia" tak datang cara ni.."dia" datang gaya tu pulak.. mintak dijauhkan lah yer lin.

azzamoro said...

ya betul. memang kene ade pwd semua email facebook frenster or chat semua ni.

kene amek tau jugak. jgn buta2 percaya.

lia said...

baru smlm opismate aku cter, pakcik dia 54thn cerai psl fb... kawen dgn budak pompuan okeh....

mmg byk aku dgr keburukan fb.... dat y aku & Mr Fallah xmo ada akaun fb...

Adlina Husaini said...

adui..ina risau la..sebab hari ni org pasang streamyx datang nak install semua..takutnyaaa..nanti mesti hubby akan ada fb juga sebab semua kengkawan dia dok push dia set up fb sebab nak connect balik dgn kengkawan sek and uni..relax2..yg penting kena rajin check..

Rai said...

mm..kat tmpt i pun ade kisah cmni gak!! nak tgk pompuan tu..ke kes yg sama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...