Tuesday, April 27, 2010

aku SKANDAL!!!!!


kenal ape ni?

musical box yang box nya dh hancus...

aku rasa at least korang sure penah terima benda ni dari buah hati memasing...ke aku sorang je?hahahaha...

ape yang sentimental sangat dengan benda ni??oooo...mestila ada...sebab tu aku letak menda alah ni kat atas meja opis aku ni....ooo korang gelakkan aku eh letak benda ni kat opis...bistu nk letak mane lagi...letak kt umah alamatnya pecahla...dahla lambang love tu dah patah (member aku terjatuhkan...huhu)..kang abis angsa 2ekor tu pun hancus dikejakan sara plak..

aku still boleh recall ape 'ayat bunga' yang boyfriend aku cakap masa kasi adiah ni...

'saya tak tau nak pilih yang mana...semua cantik. so, saya pejam mata...bila saya buka mata ini yang pertama saya nampak dulu. so saya pilih yang ni khas utk awak' - jiwang tak???

bila aku ulang ayat ni kat boyfriend aku sekarang ni, dia wat geli-geli..tak ngaku dulu dia tu 'mat bunga'...hahahaha..sapa lagi boyfriend aku weh...husband aku daa...dah jangan nak skandal aku dengan org len plak....kekekeke...

motif entry ni...hm...saje je...tetiba rasa nak geli-geli...kekekeke..dah pi wat keje memasing..aku nak layan jiwang jap sambil 'qada hajat'....kakakakakaka

6 comments:

Anasfadilah said...

feeling geli geli? hahahaha..lawak je

LynnLyana said...

hoi lin!! ko buat aku gelakk lee....aku pun penah dpt hadiah awang mcm ko tuh..wakakakaakakak!!
tp aku lupe la pulak ayat jiwang ayoy..

isabelle said...

cewah2..siap xnak ngaku lagi tu.
ckp dgn ur husband..nnt kalo i jumpa dia ms fmly day/gath, i nak kutuk dia sbb jiwang tapi xngaku :P

MeL MikaiL said...

hihihi..kenangan tu lin. standard lah zaman jiwang2 dulu, salu dpt teddy bear, choc, bunga ;P

Elyn said...

hahah die geli?? ekekek merah tak muke die??

lin said...

dila,
haha...geli geli...geli anak tekak sume..keke...malu sebenarnya..

lin,
kakakaka...lawak kan??? diorg ni dulu jiwang karat...skrg ni ego kemain. tanak ngaku.

isabelle,
haha....tu la..perli je.biar dia malu sendiri.tak ngaku dulu kemain gila bayang kan?

mel,
ha tu la...sbb tu la sayang..still simpan.bila rindu,pasang musicalbox ni pastu kenang blk zmn dedulu..kekeke

elyn,
hahaha merah tau elyn..sengih2 kucing sampai kembang2 idung.kakakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...