Thursday, April 15, 2010

alamak..dah mati!

camnela aku tak terperasan nih?

nak dekat sebulan mati...

nasib baik lesen 'P' je..

kalau aku drive keluar dari 'P', ada chances kot kena saman..

lucky me...huhu

p/s - lainkali rajin2la cek purse tu ye...jangan cam aku..hilang ingatan..huhu

8 comments:

isabelle said...

i ingat mine adalah tarikh pertama i start keje lps cuti bersalin...hehe

mummy_adam said...

samalah kita..keke

nieda said...

kdg2 kena saman bukan apa, lupa nak renew lesen..huhu

ibu_Arifa said...

sib baik lin dah check skrg.. hihihi

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tq psal entry ko ni..aku masti 11/4 hr tu, hari ni baru aku ingat dah mati :P dan hari ni br renew...ehehe

Elyn said...

i pun br check ni sbb i renew terus 2 thn. bebetui lepas pantang dulu heheheh

Mrs. Eeza Herman said...

kalo da expired, kena amik test balik la..buat P semula kan..

lin said...

isabelle - senang nk ingat eh..hehehe...

ena - haa ni lg sorg drive tkde lesen.keke

nieda - huhu yeke?cuak ni!

ibuarfia - luckily i selamat.huhu

eliss - hehehe sometime kena ingatkan sesama sendiri kan?

elyn - waa klu renew 2thn terus takut gak..takut lupeee...


eeza - lesen 'P' sya tu bukan Percubaan tapi Putrajaya..kakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...