Friday, April 9, 2010

buah hati baru

intai sikit...

jeng...jeng...jeng....

ni buah hati baru aku ye...

baru sampai last month...


sara....jaga tangan tu..calar karang...kekekeke

dapat bayangkan betapa tecik nye buah hati aku...ringan sangat..baling dinding mau terbarai...huhuhu..



semangatla...pasni kemana saje aku angkut buah hati aku ni...hehehe


*thanks to cik abg sayang ye....dia kata ni present utk aku.actually masa besalin aritu pun dapat adiah lappy gak..tapi besar gabak..17inci...yg ni kena sangatla ngan figure size aku kan..secocok tuannya....muahahaha*

11 comments:

nieda said...

senyum sampai ke ptg lah ni dpt buah hati baru..mood baik lalala...

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

muat masuk handbag ni..best!!!

mamaDhea said...

waaa.. best best.. bersalin jek dpt lappy ek.. nak kena minta gak nih.. ahahaha.. :D

mamaDhea said...

waaa.. best best.. bersalin jek dpt lappy ek.. nak kena minta gak nih.. ahahaha.. :D

pu3mawar said...

hehehe..
mcm netbook ai ajer ghupenye...

mummy_adam said...

cun :) boley lah online kat mana2 pun

eiNa said...

best!! nnt dpt adik sara leh hadiah lain plak.. :P

Elyn said...

wahhhhh nak kene ym ni tye rege!!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah..syoknyaaa..

isabelle said...

bila nak tuntut kat mrhubby belikan yg mini ni satu ekk? hehehe
ni baru jap tadi sebut nak beli kamera pulak. adoiyaiii

MeL MikaiL said...

wahh my sis pun pakai netbook hp cmni..senang je tgk dia angkut bwk keluar masuk bilik. senang & ringan kan? keyboard dia lembut, besh! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...