Wednesday, April 21, 2010

her fav cartoon

wat masa ni, ni antara fav cartoon yg sara suka...i mean takdela suka teramat..tapi bolehla dia layan lama sikit..




P.O.C.O.Y.O




amboi...sampai terkangkang dia layan pocoyo..hehehe



BARNEY




WONDERPETS
(siap layan lagu lagi..part dia suka...last2 tu yang jerit 'YEAAAAHHHHHHHHH!!!!!!')





ni dia suka sangat..DIBO THE GIFT DRAGON.


siap joget sakan...tak caya tengok clips bwh ni...


excited kan dia nye gelek tu..lawak sungguh..
video


ok..pastu ni satu lagi kartun yang dia suka...



































E-eh..ni bukan kartun!!! ini drama yg ngah tyg kat tv9 tuh...kekeke
ye..betul..tak tipu, sara ni boley tekun betul tengok drama ni..
dia suka sangat ngan music selingan drama ni..(lagu nenek kebayan tu la..nenek..nenek..si bongkok 3..bla bla bla bla)

8 comments:

Cikpid said...

hahahha..sakan ok tgk katon..

Kalau anak aku..die fokus kejap jek dlm 10 mnt kalau tgk katon..lps tu kang adelaa mende lain die buat..

mummy_adam said...

hahaha.. comel :)

adam plak suka sume cartoon kat disney channel tu.. mmg 1 tv kat umah tu utk dia lah.. kalo x, ada kes mak&apak berebut tv ngan anak nnt..hehe

isabelle said...

wahaha..anak2 kalo dgn cartoon... mmg sakan.
zaman kita dulu cartoon x byk sgt kan?

Farah said...

sama laa afif pon suke pocoyo!

oh drama plak..die leh layan drama nenek kebaya kat tv3 tu..siap melenggok2 bile dengar lagu die.

Oyis said...

karakter yg nama annie dlm dibo tu joget dia adalah amat kelakar. syg kat sini x de tayang dibo kat playhouse disney. tp teringat kartun ni sbb slalu tgk ngan aisyah masa balik msia hari tu, jam 4-5 pagi (jetlag punya psl huhu)

Elyn said...

pandai layan kartun. senang kerja. cam i ni ssh sbb gbs jarang kuar!!

Nadiah Sidek said...

amboi..bkn main lg sara berjoget..makin lama makin rancak pulak ye..ehe..

zasn said...

yeker? bgusla...tp kartun yg first tu xpasan lak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...