Tuesday, April 13, 2010

kelip dan bersih!

tadi lari ke amanda jap..
terjah watson, mencari something untuk ilangkan ketidakselesaan mata ni.

tak cloudy dah..
mata pun tak pedih..
dulu pun pakai benda ni gak masa pakai lense..

*sesuai diguna untuk semua soft contact lense*

gara-gara spec yang merajuk seperti yang diceritakan dalam entry ni,
solution nya..

thanks elyn for introducing biomedics lense to me.
comfy..tak rasa macam pakai lense.

6 comments:

eiNa said...

wohhh..pakai lens yek. :P

tskk..tingat dedulu pun suka guna anilzaron (terbalikkan nama) hehee..

shi3la said...

bes ker biomedics nie..mahal tak?

salam kenal yer..raser mcm first time sy singgah sini..kiter xchange link yerk

nilza eeriaz said...

eina,
aah..spec ilang..pasni sara takleyla tarik dah spec mata.kekeke..dulu b4 kawin pn pakai lense kejap.
pandaila eina teka..mmg nickname tu pun i terbalikkan nama..kekeke

shiela,
setakt ni pakai okla..murah.i think this one termurah..50rgt per box (6lense).i nye power sama both eyes..so 1box dptla 3pairs..
anyway,salam kenal juga :)

Yan said...

lately ni tetibe rase nak pakai balik lense..
tp tgu lepas deliverla.. hehehe

ape biomedics tu????

Elyn said...

lin i aritu nk pass kat u cendo eye drop yg i pakai tu... lupe la sorry!!

ahaks lepas ni i jd duta biomedics lak ekekek

nilza eeriaz said...

yan - biomedics tu jenama lense yang i pakai. :)

elyn - hahaha...patut ar i korek plastik tu takde.kekekee..its okla elyn.nanti klu medna tu ley ilangkan mata merah,bgtaula..ley i try lagik..aah,u layak jadik duta biomedics.kekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...