Wednesday, April 28, 2010

let's go to the school!!!!

hai semua..

apekabar?

kawan2 sihat ke?

saye nak gi school ni...jomla ikut saye..

saye suke gi school..
ley belajar ABC

ley belajar menyanyi

ley belajar menari

saye suke menyanyi

aritu saye nyanyi lagu ABC.

pandai aunty adam teka..

mamala ajar tu..

saye ikutkan aje...

sedap tak suara saye?

ni fav bag saye..abg shazwan yang hadiah kan..comeykan???

okla..saya pegi dulu ye..nanti mama tinggal..babai

-alya qaisara-

nota mama untuk sara;
sara...mama bukan nak sangat beg kamu tu. mama nak tolong bawakkan je. mama kesian tengok sara tehoyong-hayang bwk beg tu. dahla beg tu sama besar dari sara..janganla kemut sangat nak kasi mama bwkan beg tu...takut sangat beg tu mama amik...macam2la kamu ni..tak ilangnye beg kamu tu...

5 comments:

mummy_adam said...

haahaaa.. cute, nak p school ek.. nnt belajar want, tu, tree plak ek..

berangan lah tu bwk beg sendiri, konon2 dah besar sgt..kekeke

Elyn said...

heheh bag tu lai bosar dr tuan punya!!! cute la awak ni!!

isabelle said...

beyatnye beg nie.
mummy, tlg la belikan beg yg ada roda tu..hehehe

iem said...

besar beg nye dr tuan hehe..
faiqpun sekarang sibuk nak gie skolah..

lin said...

ena,
tu la ena...klu ktorg ajak keluar bwk beg tu.mmg dia tanak lepas beg tu.nk bwk sendiri. tak kasik we all bwkkan..sian tengok tehoyong hayang..lawk sungguh sara ni.

elyn,
beg tu dah ler berat elyn...pastu ngan botol air lagi..kedeks betul dia.

isabelle,
bukan tanak beli la aunty, tapi takut kang nanti dia yang dok atas beg tu soh kita tolak...wakaka

iem,
haha tu la pasal..dia igt we all nk anta gi school la tu..sibuk je dia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...