Friday, April 9, 2010

nak beli beauty product murah tak??

aku tejumpe website Strawberrynet com ni
semuanya gara-gara terbloghop ke blog paris - > mywomenstuff
memang ms paris ni rajin la shopping kat situ..
and sungguh rajin dia ni review setiap produk yg dia guna...

harga mmg murah..slightly different la dr kat sini.
tadi aku cek arga 3little soap clinique tu kalau kat clinique sini RM75. tapi kat Strawberrynet com tu arga RM68.00..
kalau cek dalam website clinique UK arga sabun tu around RM58 gakla...
memang banyak bezaaaaala dengan kat malaysia ni.

risau duti kastam??oh don't worry guys..
strawberry.net ni akan refund balik caj yang kita kena byr tu..read their t&c here.

and guess what?
free delivery charges lagik to all nationwide tau!
(except 10% for fragrance product)


ada tak sesape yang penah ada experience purchase kt situ??
please share. tq!


1 comment:

precious innocent said...

rasanya RedMummy ada buat sales dr situ...

-mama emma®-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...