Monday, April 19, 2010

ni dia orang yang mengaku 'EDUCATED MUSLIM'

aku dah tau sape yang komen entry aku tu...

korang gi blog budak tu kat sini..

clearly..he's non muslim tapi mengaku 'EDUCATED MUSLIM'

*link aku dh buang...bak kata kak fid, watper nk majukan trafik blog dia..huhu

7 comments:

zaza@mamaHanin said...

awat laa cam gitu kan?? tu baru sikit kak cabarannya, zaman nabi dulu lagii teruk dihina dari golongan2 yang dilaknat Allah.. tgk budak cina tu macam budak lagi kan.. eish2x.. istighfar aku!

ibu_Arifa said...

saya dah p tgk blog dia.. dia pun copy paste ayat2 dr blog lin jgk yer..

Fid said...

better toksah fight ngan dia
n buang link dia sbb akan majukan dia saja

LynnLyana said...

budak tuh mcm kanak2 ribena jek..dia kapir..tk amalkan rukum iman..tk percaya kpd ilmu2 sihir tuh..ko anggap la bdk tuh mmg dh dilahirkan bangang...so..jgn layan bdk bangang ok..kekeke

lin said...

zaza - dia tu kafir..tu yg takde iman tu

ibuarifa - takpela..akak glemer la kt blog dia pasni.

kak fid - betul tu..sya dh buang link dia..satgi duit dia byk watper.

lin - betul tu...bangang bin tolol.

MeL MikaiL said...

yelah lin..budak hingusan pon. bkn tau apa2, xde experience in life lagi. ckp je terer tp akal zero! hehe bolayan je k. chill ;)

zasn said...

eh, eh! npe ni lin? aku tlmbat...per cer ekk? dak tuh watpe? dia komen per?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...