Wednesday, April 7, 2010

tayang sikit..

okla meh la tayang sikit kaki baru aku..takla cun melecun amat..tapi mmg ketara perubahannya..

DSC06792

sori gambar sebelum takde.sebab aku tak penah snap gamba kaki aku….yela sedar sendirila kaki buruk watper nk amik gambo…before test pakai lupe lak nk snap.hehehe… still ada crack tu tapi dah berkurangan. dulu lagi teruk..nampak sgt kering dan kulit merekah tapi ni dah licin… aku rasa sebab pakai scrub tu la kot abis tanggal kulit kering tuh…then sapu heel softening cream tu yang tumit jadi halus licin…crack tu dah berkurangan tapi masih ada..tunggula kan lagi sebulan..hopefully ilang terus…so pada aku..tak semestinya barang tu murah dan agak tak berjenama tu tak berkesan..sometimes yang murah tu lagi berkesan dari yang mahai. tapi tengok kulit sama kot. so aku rasa footworks produk ni really suit to me. hehehe

*pasni avon kena la amik aku jadi duta produk kaki diorg plak.hahaha..perahsantan!


by the way..do support this campaign..click the links..
thanks for your support!

7 comments:

Elyn said...

ahaks berani seyy kuarkan gambar tumit. tp lepas ni i pun nk try avon gak la.... mntk2 malas ni lenyap la!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah..memang buleh jadi duta ni.aku pun byk crack gak!

eiNa said...

mcm best jer nih..katalog avon xdak plak nak belek2.. :P

LynnLyana said...

wei..mule2 aku ingat ni adalah gmbar ibu jarik..aku carik mane kuku..tgk2 tumit kaki..kekeke...
berkesan sungguhhh bebehhhh!!!

mummy_adam said...

menarik.. buley try gak nie, semoga i rajin n disiplin

isabelle said...

wahaha..i tgh bygkan cara seorg model tumit kaki posing.
err..diorg amik gmbr kaki je ke, gmbr muka sekali?
rugi la kalo gmbr kaki jer.

lin muhamad said...

elyn,
cepat2la beli eh.hehe..

eliss,
ha pe lagi eliss..cept ar beli.keke

eina,
takpe..gi je booth avon.beli direct kt sana.hehe..bln ni beli 2brg dengan 14.90 jek!

lynn,
yeke..kakaa..lawak la ko.ade ke ibu jarik besau gitu..

ena,
hehe...tu la nk kena rajin sikit la nk jaga kaki ni.

isabelle,
haha...takkan model kaki nk amik gamba mukalak..mmg nmpk kaki je la.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...