Thursday, April 8, 2010

what say u guys?

hujung bulan ni we all plan nk gi vacation..
cik abg suggest gi bkt merah laketown..
plan asal ke penang..tapi dia cakap cam bosan je gi penang..huhu
aku? erk..dahla dekat bebenar dengan kampung.
cam bosan jee..(walhal aku sendiri teringin nk jenguk ape yang best dalam tu)..
tapi memandangkan tujuan ke sana pun memang nk balik kampung terus..so tu yang cari port bercuti hala utara..

anyway, ada tak sesape yang pernah experience gi sana?
ape yang best?
ada tak suggestion activity utk kami anak beranak kat sana nanti selain dari main air.

kebetulan time tu birthday cik abg. still blur nak bagi present ape. nk kasi perfume awal2 dia dh reject.huhu

5 comments:

mummy_adam said...

menarik gak bkt merah coz kalo p penang xde aktiviti yg menarik for anakanda kita.. kalo kat bkt merah boley gak main air..

tp i pun xpernah p sana.. hahahaa.. tp my bil ckp waterpark dia best gak..

bg apa yg ur husband suka n minat lah :) cth my husband suka bola so bg jersey :)

isabelle said...

mcm best jer. i pun lama tingin nak p situ, tapi baru ni ada org bgtau, tambun lagi best.

btw, u beli la tie ke, jam ke...

Mrs. Eeza Herman said...

nak gi bukit merah lake town..best tu, byk indoor game..try g website dier..psl aritu kitaorg pun ingt nak holiday kt sana, tp xjd..hubby asyik bz jer..
try bg present kt dia PSP, skg pun da murah gk, sure dier suka punye...last month pun sy bg kt hubby PSP completed ngn accessories semua, skg ni kehulu kehilir tu la gadget dier bwa..xlepas punye...
seronok gk bila tgk benda y kita kasi dia syg sgt2 sampai mcm tu..g ofis pun siap bwa...

ApasH said...

best utk sara..bleh men air..then bleh gi ecopark..tgk binatang. Then bleh naik bot gi pulau org utan..sekali tgk org utan la..hehehe..mesti sara seronok kt sana..

Tapi bab makan..ade food court kecik kt situ..yg guna kupon utk beli mknn..mahal biasa le kan. masalah x sedap langsung..

lin muhamad said...

ena,
ok..thanks for suggestion..sure suka sara main air punye..
hm..hsband i suka main game.erk..kena bg psp ke?huhu

isabelle,
itula..opismate pun kata dr p bkt merah baik p tambun..
nk bg tie tap hsband keja tak pakai tie..tgkla kena cari idea ni

eeza,
klu kasi psp mmg zairee suka sesangatla..tapi ongkosnya la..tgkla dulu..

apash,
aku pun ada dengar org kata makanan dlm tu tak sedap..alamatnya kena turun town taipingla eh.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...