Monday, April 26, 2010

wish me luck!

this week, aku ada exam...besala keja makan gaji kan..paham2 sendirila.

dah settle semua hal nanti i wat jelajah muhibah ke blog korang ye.

jenuhla nak khatam blog korang utk 2minggu ni.
i dah wt schedule entry untuk minggu ni...sudi2kanla baca ye. :)

bytheway, tugasan mengupdate blog i dah serah kat penulis baru.

nak tau sape penulis baru tu? scroll down..














scroll lagi....




































lagi........

































lagi........

ops....takde bawah lagi dah..si kecik ni la take over my job..tengok la ye-ye je nak tekan keyboard tu..huhu...layan zaaaasssssssss

6 comments:

ezan said...

good luck lin.. all the best!

nieda said...

gud luck

zasn said...

ahahahha! lbh kurg sme dgn ank aku...pantang letak dia dpan lappi...

Elyn said...

hahah penulis baru ni kalau tekan je keyboard takpe la... penulis i pi cabut keyboard!!!

gudluck lin!!

Nadiah Sidek said...

good luck! :)

lin said...

ezan,
tq :D

nieda,
tq :D

zana,
budak2 ni excited nk menekan keyboard ni..tu la sbb suka..hehe

elyn,
waa wafiq lg hebat...sampai tecabut keyboard.kekeke..tq elyn :D

nadiah,
tq :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...