Thursday, May 27, 2010

abisla kena 'MAKAN'!!!!!!

dengan laki hang...
hahahahaha...ni ayat power roomate aku...hampeh tol laaa...
nak tau kenapa dia cakap camtu?
pasal ni..

.

.

.

.

.


.


.


.


.


.


.


.


.



.



.


.





.




.




.



.




.



.



.



.










bau dia macam 'nak makan'

kekekeke...

dek kerana tergoda dengan entry yana, terus order EDT dengan body lotion Pure Seduction. beli 2 dulu, takut beli bebanyak tak ley terima lak kalau tak kena dengan citarasa..tapi....

http://www.smileycodes.info
aku sukaaa!!!!!!!!memang tak rugi la mencuba...nasib baik bau tak peningkan kepala aku..terus jatuh cintan!

sure pasni jadi addicted plak..

boleh order kat sini eh --> VictoriaSecret atau MyDressingBarn


nota : sebab musabab entry ni ditulih tak dak kena mengena eh dengan malam ni...semuanya secara kebetulan ja....sendiri mau ingatla!!!!weeehuuuu, cik abg balik arini!http://www.smileycodes.info

11 comments:

isabelle said...

wahahaha...esok mesti entry post lmbt. sbb kena makan dulu.
wakakaka

Elyn said...

sedap ek bau die??? huhu abg mkn semua ke?? lalala

p!nkerton said...

hahaha confirm kena makan aa lin! ;p
bau dia mmg bestt ;)

mariaariffbaby.com said...

=P
ni misti hari2 mau if spray this nyummy smell!

mamaEsya said...

ana pon berminat, tp xtau nk beli yg mane...huhu...da lebih 10 kali bukak blog derang, tp xtau nk pilih yg mane...cemane lyn wat pilihan, ek?

mummy_adam said...

macam menarik jer.. i dh nak tergoda jugak nie

Oyis said...

kalo la bole smell dulu sblm beli online, kan bagus hehehe...

Lin said...

isabelle,
weekend mmg tak berblog.kekeke...

elyn,
sedap elyn..abg mmg tak puas makan.kekeke

pinkerton,
betul3x - kata upin ipin

maria,
hahaha ari2 mau..tak tipu!

ena,
kita pun mintak tokey tu pilihkan.so ni beli based on trust dan recommendationla..ana tryla pure seduction,confirm tak menghampakan

ena,
i memang nk 'seduce' u all soh beli gak.kekeke

oyis,
kalau boley smell dlu, harus i borong semuanya nanti.kekeke

Farah said...

hehehe terasa nak cuba jugak ni.

Marsha~ said...

hahahahaha.... dia makan 'sikit-sikit'laaahhhh.. hahahah

sy ade tp color orange.. kwn bagi hadiah.. :)

Lin said...

farah,
cuba jgn tak cuba..rugi!

marsha,
waaa dpt gift lagi..sgt memahami la kwn awak tu.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...