Thursday, May 13, 2010

alkisahnyaa...

kan aritu aku ada cite kisah spek aku merajuk dalam entry ni. pas je meeting, langsung tak muncul2..tapi akhirnya spek tu muncul semula 2 minggu sudah..

yang boleh tejumpa balik tu,alkisahnya masa minggu exam aritu la.aku datang office jap semata nak ambik blazer.sebab, esoknya ada sesi presentation..so nak kelihatan segak begaya so aku datangla office ambik blazer..yang sebenarnya nak cover 'gabra' time present nanti..
bila aku kesejukan, habit aku mesti seluk tangan dalam poket blazer..pastu tau ape aku jumpe??

cik spek yang merajuk aritu..cessss....

so this week aku lense-less...nak bagi mata rehat jap..so pakai balik spek mata ni.

sejak akhir-akhir ni suka merapu dalam blog..taktau kenapa..tapi, bukan selama ni memang aku suka merapu ke kat sini?

*entry tanpa gambar sbb handphone aku biul takley nak detect usb..kes sara makan handphone aku la ni..*

3 comments:

Elyn said...

haha sudah jumpe ye!!

lin said...

dah jumpe dh elyn..tu sbb last week tak pakai lense..kasi mata rest jap.hehe

isabelle said...

hahaha..rugi je susah hati, sedih & sentap aritu..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...