Monday, May 31, 2010

apa nak buat dengan 'spectra'...

since dah bersara dari arena 'memerah susu'.so aku terfikir, apa nak buat dengan pam spectra tu?
adakah pam tu masih ok dan mampu bertahan sehingga anak aku ke-4?ok ke simpan lama2 even tak guna.

atau nak jual je? by the time nak guna balik nanti beli baru.which the best solution?otai2 yang dah berpengalaman, please advise me.

tq.

7 comments:

mummy_adam said...

ena dh jual pun, nnt nak guna baru beli.. simpan lama2 taktau boley guna ke dak nnt..

Elyn said...

i pun nk tau pendapat otai!!

Sharini aka Ummi Khayra said...

nini simpan lagi skrg ni... nanti nak guna pi hantar servis... :P sebab ada kakak sorang tu, dia simpan je.. then bila dapat 2nd baby, dia g anta servis.. ok je.. :) tu pendapat nini.. otai-otai kasi pendapat.. nak tau gak.. :)

isabelle said...

betul gak ye..i x tfikir lak kalo simpan lama2 nnt kot dah x leh berfungsi masa dpt anak seterusnya.
tapi xpe la...sbb mine pam murah je...

Fid said...

gua let go
kakaka

ApasH said...

aku pon x fikir bab tu. Sekadar simpan je. Bila bc entry ko baru terfikir. Aku rasa nk simpan je kot. Nanti nk dpt no.2 bari gi servis.

p!nkerton said...

aah la lin, i pun tak terpikir lagi. since skang fully guna avent isis manual, spectra tu dah terperam nearly 6 mths! takut pulak rosak kan.. hmm..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...