Tuesday, May 4, 2010

salam semua....

rasa cam lama pulak tak beleter dalam ni..ye la, 2minggu sudah semuanya entry merepek yg aku dah schedule kan...so terasa agak 'plastik' di situ..kekeke..tapi terimas la sebab masih ada yang sudi jengok blog aku...bila aku cek kat trafik, memang mendadak jatuh...huhu....tapi ye la blog aku bukan glamour pun..kakaka

banyak nak beceloteh lagi ni, tapi ada kerja nak buat..lama tau aku tak masuk office..otak pun agak tepu.nk kena refresh balik..

oh ye..seronok betul bercuti baru2 ni..pas ni nak plan ke pulau lah plak..sara suka sangat main air..boleh bawak mandi laut plak.

2may aritu birthday cik abang...hancuss plan surprise utk dia..awal2 dah kantoi hadiah dengan dia..tu la suka sangat selongkar barang aku tau..


Find out more..click here -> [YouthSays] RM10,000 cash to be given out in the next 24 days

3 comments:

isabelle said...

wahahaha..kantoi.
tu mcm perangai i je tu...semangat inkuiri yg membunuh surprise utk diri sendiri.

citer la apa yg jadi in the next entry.

ibu_Arifa said...

hahaha..nak tau jgk.. mesti kelaka nih..hihihi

lin said...

isabelle - ok..nanti i citer k..i gak yg silap sebenornye

ibuarifa - tu la...ilang terus 'keterujaan' tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...