Tuesday, May 11, 2010

sejuk perut mama

ape yang korang dapat sempena mother's day aritu?aku dapat special gift dari sara.mungkin pada org lain takde maknanya..tapi, tak semestinya benda yang mahal tu yang paling berharga. kalau benda murah sekalipun tapi dari orang yang kita sayang, sure itulah paling bermakna pada kita kan?

aku akan ingat sampai bebila..ni merupakan 1st gift yang sara kasi kat aku..

ye aku tau..ni bkn sara yg buat pun kan?dah tentu2 la teacher dia yg tlg buatkan...tapi aku tekejut gak masa memula sara hulur menda ni..terus aku gomol dia depan teacher2 dia
pastu mula la dia wt muka malu2 kucing..dahla kasik kat aku ngah bebogel ..tak senonoh tol la sara ni..kekeke(time tu dia baru pas mandi..pastu tengok2 teacher dia hulur menda tu kat sara soh kasi kat aku)

so adiah tu dah selamat aku gantung dalam keta kat cermin tuh..yang dadih tu si sara plak bedal.dah itu yg dia nampak dulu..selagi tak kasik, selagi tu la mulut tu minta..'nak...nak..nak...'

oh ye...ni semalam punye kisah.ngah aku prepare dinner utk sara.bila aku pusing je belakang abis beterabur mix veggie kat lantai.tangan dia tu cepat je mencapai..

sejak dia dah pandai menjengket kaki ni takley letak barang tepi2 meja dah..so semalam kenala denda kutip mix veggie tu..sian dia.hehehe..nasib baik dia kutip sampai abis gak.

video
pas dinner tu time aku solat..abis solat dia plak minta aku pakaikan scarf..tau ape dia buat pastu?

terus dibukanya sejadah yang mmg dh sedia ada atas lantai bilik solat tu..waaa kemain ko..
dengan mulut terkumat kamit lagi..lawak plak aku tengok..
video
bagus2 sara...esok dah besar jangan tinggal solat tau.. sayang dia.. :D

10 comments:

SUHAIDA SUPALIO said...

ala...comeinye sara solat..kiut sgt..rndu plak kt dia

LynnLyana said...

alolololololololllololo..macam mak aji laa die kt atas sejadahhhhhhhhh tuhhhhh..hikhikhikhik!

lia said...

tang sara semayang 2, mmg sejuk la perut ko... aku tgk pon terasa sejuk gak perut ni....

Diyana Zulkifli said...

ekekeke.comel sara mayang pakai skaf.tu klu sujud,terantuk dinding tu kang..hihi

eRaY said...

mmg harus sejuk perut ibu mengandung...insyaallah sara akan besar jadi anak yg solehah :)

sara budak baik

zuarcity-shop said...

salam ziarah..
pandai sara....

ibu_Arifa said...

comelnyer sara..kasi hadiah kat mama yer sayang.. last2 sara yg mkn pulak hadiah tu.. hihihi

Elyn said...

alala cute tul siap berserkup!!! kalau si wafiq pulak habih die bentang semua sejadah dalam umah tu ha....

mummy_adam said...

hahaha.. sempat makan lg sambil mengutip tu..keke

lin said...

su,
sara dah besar..macam2 akal skrg ni..

lyn,
haha...mak aji ko kata...mmg kenala title tu.

lia,
betul2..sejuk perut semua ibu bla anak wt kebaikan

diyana,
dia tau,bila nk sujud dia akan undur belakng sikit.aci?keke

eray,
thanks eray..mudah2an..amin

zuar,
wsalam...tq zuar.

ibuarifa,
aah..dia yg sakan nk makan dadih tu..huhu

elyn,
wafiq nk ajak satu umh berjemaah kot.hehehe

ena,
2in1 la tu...sambil wt keje sambil makan.keke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...