Wednesday, May 12, 2010

shian nenek..sara oh sara..

malam tadi nenek sara (mil) call..

mil/nenek: lin..nanti tolong carikan barang mak.ada yang tetinggal ni..spek mata mak dengan charger handphone...bla..bla..bla..

aku : oh mak tetinggal ke? semalam saya terperasan sara main spek mata mak tu. tapi, saya dah letak balik kat atas buku mak dalam bilik solat tu.nanti saya cuba tengokkan..kalau ada saya bagitau eh...

so..malam tadi masa aku nak besiap tido..tetiba aku jumpa benda ni dalam box atas meja solek...

spek mata nenek sara..

pastu bila aku gi bilik solat nak ambik barang dari bag (kan last week kitorang gi bukit merah..barang pun aku tak kemas lagi..huhu)..dan aku jumpe ini..

charger handphone mak..

aku tau tu bukan charger handphone kitorang sebab kat charger phone tu ada label sticker..so boleh tau tu charger baru since mil aku baru je tukar ke handphone sony..

sara..sara..bikin gawatla....shian nenek...nasib baik nenek ada extra spek mata kat kampung..kalau tak, jenuhla nenek nak menjahit..mengaji...sara..sara..aku sendiri tak perasan bila masa si sara ni campak 2 barang tu kat situ...


ni pic kami berdua malam tadi..lepas aku kasi tazkirah sikit kat sara ..
sama tak kening kami?-->balik2 tanya itu gak.kekeke

*boleh tak, mlm kelmarin time aku ngah lipat kain..si sara ni amik panties makcik dia then dibuat main plak..saba je la sara...macam-macam hal la..*

5 comments:

ApasH said...

mmg perangai budak2 ske amik barang then letak merata2 kan. Ibarat dorang sorok benda tu..aku sampai skang malas nk carik mana remote kipas bilik aku. Ni mesti keje si Qaseh..

Elyn said...

haha sara2.... byk tul akalnyer!!!

mummy_adam said...

panjang akal :) makin besar2 makin comel..

Diyana Zulkifli said...

sama2 kening korang berdua.*aku menjawab pertanyaan ko tu.hehe

lin said...

apash,
haha...sure kalau barang ilang anak kita jadi mangsa kan..kekeke

elyn,
byk sgt akal..sampai pening kepala i elyn

ena,
mudah2an..jgn menakal dh bsar kang.mama babap nanti.

diyana,
hehe..mmg kening kami sama.perasan ko eh.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...