Friday, May 21, 2010

teacher's day celebration

hari ni sambutan teacher's day kat taska sara. balik rumah smlm masa unpack beg sara, tengok ada surat dari taska. loh....nak buat sambutan hari guru esoknya(hari ni la). alamak cmne ni???

last minute plak tu dapat info. so aku blur nak prepare ape...kt dapur pun kering,weekend ni baru plan nak shopping grocery..husband plak keja shift petang. so kul 11 mlm baru balik. kalau tau awal, sure terus ke mydin ke tadi. ni dh masuk rumah..malas plak nak keluar balik.

mula plan nak order cupcake kat officemate tapi dah lewat, dia pun tak nak ambik order dh..alahai....kelam kelibut jadinya..

so, mlmnye husband balik belikan roti. so buat sandwich dengan gorengkan nugget je..bebudak tu sure makan kan? so.. tu je la menu yang disediakan oleh we all...yang tak seberapa..terkilan jugak..haish...kalau tau awal2 boleh buat my speciality - baked macaroni cheese..huhu..

alamak gambar takley nk transfer plak...handphone bengong, tak boleh detect memory card.

2 comments:

isabelle said...

the kids should prefer nuggets/sandwich more... cikgu2 dia je yg suka macaroni cheese tu. hehehe.
agak2 kalo org pregnant minta u buatkan, u buat x?:p

mummy_adam said...

sedap tu, tgh lapau nie.. adushhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...