Monday, May 17, 2010

yahooo huuuu...

arini selesai..pas anta je assigmt tadi, terus rasa lega..tunggu result je keluar..nanti i share soalan exam eh..

mana tau ada batch akan datang yg rajin menggoogle soalan exam kat tenet..bolehla dia wat rujukan..tak rugi pun u study soalan exam..i betul2 spot soalan exam 4-5years lepas..alhamdulillah ape yg i spot tu ada yang keluar(janji lepas jwb 4 soalan essay)..huhu

tapi jawapan yg i kasik tu tak taula betul ke tak kan...hopefully pass..jadilah...tak nak repeat..since tak pernah dalam hidup aku UM. so jgn pecahkan rekod itu!

*UM-ulang mata pelajaran. istilah masa kat campus dulula nih..hehe

4 comments:

mummy_adam said...

Insya-Allah lulus, no worries.. xde UM nyer :)

isabelle said...

aminnn...mudah2an lulus dgn cemerlang. kalo dah leh jwb 4 esei tu, jgn susah hati la.

LynnLyana said...

cessss..tipah tetipuuu!! tipah tetipuuu.!! ekekkekeek...

to sara..
sara nk jadi kakak ye...sara kene blaja bedikari..nnt mama cenang la nk mintak tulun sara jaga adik...take care sara bucuk-bucukk..muah!muah!

lin said...

ena & isabelle - tq.. :D

lin - ko ni mesti nk komen entry atas..tapi apsal masuk sini eh..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...