Wednesday, June 16, 2010

azam baru!

ape kes tetengah tahun nak ada azam baru ni?hahahaha....jangan gelakkan aku eh.

starting semalam aku wat sit-up setiap malam. malam petama wat 20x. itu pun dh mengah woiii!!! malam ke-2 yakni malam tadi 30kali. penat jugak tapi still ada kudrat dari 1st day. malam ni try plak naikkan 40kali ok. maximum nak buat 50kali sehari. hahaha semangat betul!

tapi aku nak request kat zeri beli benda ni lah..sekarang ni cara aku, kaki tu aku selit bawah katil. nasib baik katil lowered. so lepasla kaki aku masuk dalam tu..tu yang laju jek wat sit up.

then benda ke-2 kena beli exercise mat. sakit oo tulang montot ni kena lantai bila lelama wat sit-up..takkan nak wt atas tilam kot.kahkahkah...bukan sit-up namanya tu..kang ada yang sit-idor terus!

payah sangat aku pakai je la alphabet foam sara tu.kakaka..baru multipurpose namanya!

kahkahkah..itu je ke azam ko lin? haa jangan gelak. dah aku kata tadi. bersemangat. semua gara² pas jumpa makyong. sape makyong tu? kan aku ada cite aku gi berurut last week. kes peranakan aku turun. haa ni nanti aku tulis testi dan serba sedikit ilmu yang aku dapat dari makyong ok.

stay tune people!

4 comments:

isabelle said...

xkan makyong tu yg cadang u buat sit up kot?
lin, kira ok la tu 20x. i ni buat, sekali pun x naik :P

Elyn said...

igtkan azam apa. rupenyer sit up wokeh i pun nk try la azam u ni ekekekke

mariaariffbaby.com said...

ok la tuh..atleast ada azam gak kan..
better than nothing kan..

caiyok mummy caiyok!

Lin said...

isabelle,
haha takdela dia cdgkan soh wt sit up. tapi i yg terpk pas jumpe dia nk wt sit up lah..tak nak malas² exercise lagik.

elyn,
hahaha..jom kita sama berazam.kekekeke

maria,
tq for your supportive.moga azam i tak jadik taik ayam dhla. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...