Tuesday, June 29, 2010

dah basi

bila cek draft entry banyak yang aku tulis sekerat pastu tinggal..lepas tu terus lupa nak post..siap ada entry makan angin di terengganu ujg thn lepas..dah 6bulan berlalu masih aku tak post. entry dah karang elok dah..cuma terkurang satu benda....



gambar takde langsung sebab nya AKU SANGAT MALAS nak transfer dari camera.


sungguh aku malas!

so semua cerita tu dah tak up to date, expired. kesimpulannya DAH BASI!

nota : arini pun aku dh taip entry tapi aku bengang hp takley transfer gambar. end up entry tu pun aku save je as draft.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...