Wednesday, June 9, 2010

durian jatuh bergolek

peristiwa semalam di soho seafood bangi waktu kitorang tengah dinner, zeri jeling meja hadiah kat situ..

zeri: agak² apa yg kita dapat?

aku : apa yg ada atas meja tu? (aku tny sebab aku tak nampak, tak pakai lense..)

zeri : ada toaster bread, jam dinding..bla..bla..

aku : jangan² dpt
toaster bread lagik.

abis makan tu tiba waktu penyampaian hadiah..ceh, macam sekolah rendah plak.
tau ape kitorang dapat???


















































































zeri kata mulut aku ni masin ..ape aku telah tu even gerak hati pun mesti betul..hohoho.....watch out guys!..kalau tak nak kena sumpahan aku jangan cari pasal ngan aku kerna apa yg aku cakap tu sentiasa menjadi kenyataan...opss...terlebih sudaaa...

actually nak cite.. tak semena² 2 malam sudah dapat call dari soho seafood. we all menang lucky draw..tak sangka la pulak. jadila kan..sape nak kasi free barang camni.hehehe...lepas ni biar adiah lagi besau dari ni eh.

nota : aku pangkah dah restoran ni..sungguh tak sedap! pastu bapak mahal! kena cari port lain plak pasni..

4 comments:

isabelle said...

mmg x sedap ke, ke u pangkah sbb sejarah x best..dpt toaster je kat situ? hehehe

Lin said...

hahaha...taklah belle,i pangkah bkn sebab dpt toaster.tapi sebab makanan mmg tak sedap. smlm mkn sotong msk pedas, tak sedap+tak fresh cm sotong lama.pastu orange juice cm dr buah lama. rasa pn tak sedap.sedap lagi chaiyok kat sg merab tu.hehe

mariaariffbaby.com said...

mulut masin la ni
=P

Elyn said...

haha macam mak i lak u ni lin main pangkah2 kedai tak sedap hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...