Wednesday, June 23, 2010

notice any different?



bukan muka sara yang monyok tu

dia buat muka lagu tu pasai ngantuk nak tidoq

tak sampai berapa saat lepas snap photo atas tu

dia terus zzzzzZZZZZZ...

ok aku zoom sikit

tengok pulak gambar ni

notice any different between my left eye and right eye? ok jgn plak kata mata aku nampak juling...haha tu nampak sebelah ke lain pasainya mata aku tengok kat flash.hahaha..bukan pandang terus ke depan..

ye betul

mataku kelihatan SEBELAH BESAR, SEBELAH KECIK

hasil pemakaian freshlook illuminate

best..

perasan kejap macam awek jepun bermata bulat yang besar..cam anime jepun pun ye gak! sila muntah ijau sekarang!

komen aku :

tak rasa macam pakai lense..terlalu nipis. tak terasa 'something in my eyes', sangat comfortable. the most important part, MAKE MY EYES LOOK BIGGER!!!! even aku pakai for almost 8hours tapi mata tak terasa pedih...dan yang pasti mata aku tak kering dan merah pun! lense pun tak blur...kalau pakai lense lain tu mesti kena pakai blink and clean ni. tapi dengan freshlook illuminate ni, semua masalah² tu tak ada! pada yang baru nak mencuba, try this product. You'll Never Be Disappointed!

oh..aku tak beli pun lense ni..dapat free sample dari freshlook.

tq to elyn sebab hebohkan pasal giveaway tuh.hehe

7 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku ngeri nak pakai lense bila teringat2 selaput mata cikgu aku yang terkoyak!

Elyn said...

lin ini lens yg u dpt free tu ke?? i lom try lagik sebab agak jakun pakai lens kaler ekekekek

MeL MikaiL said...

wah canteklah lin nampak mata lg besar n shining!

p!nkerton said...

wah pakai lense tu boleh buat mata lebih besar/bulat eh? i tatau bab2 contact lens ni sbb tak penah pakai. masa kawin dulu pun mak andam beriya soh pakai tapi i tak brani nak try pakai ;p

isabelle said...

fullamak..mcm anime jepun? xboleh blah..
tapi lawa la...

Lin said...

eliss,
erk..ko biar betul.ngeri plak aku dengo..

elyn,
ni lense yg dpt free tu la.hehe

mel,
hehe tu la..jakun kejap i.

pinkerton,
tengok jenis lense..yg dpt sample ni mmg dia wat mata kita jadik besar sikit.hehehe..tryla. :D

isabelle,
hahahaha tak bley blah nye perasan.kahkahkah

Farah said...

alaaa besnye ko dah dapat trial pack ni..aku ade received email suruh buat review tapi bende alahnye tak sampai2 lagi camno nak review hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...