Thursday, June 10, 2010

sakit perut

petang semalam sara melompat atas perut aku. dah memang jadi habit dia suka buat camtu. pastu malamnya pulak masa aku ngah ngadap lappy, dia duduk atas belakang aku (betul² kat bahagian perut tu) dan dia main lompat² dalam keadaan duduk kat pinggang aku plak(dapat bayangkan tak camne?)....menjerit la aku sakit sangat.

akibatnya, bangun pagi ni rasa senak kat pinggang dan perut belah kanan. nak berjalan pun sakit.. pijak je lantai, rasa senak kat situ..unless kalau aku angkat sikit bahagian rahim tu ilang sikit rasa sakit tu.

aku syak rahim ku jatuh. sampai sekarang masih sakit berdenyut². bila ngadu kat zeri, dia wat lawak. dia kata aku jatuh katil tido malam tadi. banyakla jatuh...

teringat makyong urut yang elyn rekemen aritu. terus booking mengurut. petang ni nak kena pegi gak. tak tahan, sakit sangat....harap takde pape lah...dah lama tak berurut ni. lagipun dah lama nak pegi berurut pun tapi ada je halangannya..

ikutkan hati nak je aku mc. tapi malas pulak nak hadap doc. nanti kata aku nak ngulor plak.

:source image from google.


4 comments:

isabelle said...

uish..harap2 xde apa la.
cepat2 urut tu.

i pun adam suka lanyak sesuka ati. tapi bila dah pregnant ni, nmpk je dia ala2 nak menyerang, mrhubby &i dah jadi hulk.hehe

mummy_adam said...

xpernah rasa lg, tp dpt membygkan lah..huhu..

MeL MikaiL said...

pegi la check ke urut ke lin..cam bahaya gak ni..

Elyn said...

i pun igt nk pi urut weekend ni.... sedap sket badan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...