Thursday, June 17, 2010

this 31st july..

semalam dapat surat dari taska sara. 31hb ni sports day. kena beli baju sukan..haha nak tegelak pun ada. comey jek rasa..

teacher : kak, dalam beg ada surat tempah baju sukan.

aku : baju sukan? o..sports day eh?

teacher : aah

aku : sara, sukan apa sara nak masuk ni? <--aku tanya kat sara. tapi sara membebel cakap ape tah..

teacher : bawak bola dalam sudu kot.

kitorang sesame gelak besar. tak sabar plak tengok sara terkedek² masa ari sukan nanti.
da besar pun anak aku eh...hmmm...

nota : suppose this month ada parents meeting. tapi semalam bila tanya teacher dia, dia pun tak tahu.hm..takpela tunggu la.mungkin ujung bulan ni dpt surat kot.

4 comments:

azzamoro said...

wah..macam dah besar je sara siap ade sport day..keke.. apela sukan yg dia masuk tu nanti...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai bestnya siap ada sport day dah..

kinna said...

sara lari laju2 tau..comelnye tgk budak2 kecik lari..sukan lak tu..

isabelle said...

ayat pertama kuar dr mulut i bila nmpk tajuk tadi.."laa..sara ni bukan muda drp adam ke? sports apa dia nak masuk?"
tapi as u said, mesti comel tgk dia terkedek2. silap aribulan, dia x lari ke garisan penamat, lari ke arah u..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...