Tuesday, June 22, 2010

where to start?

pagi semua!!!! camne weekend korang? oh, aku baru je naik keja arini. semalam bercuti di kampung in law. sempatla mandi-manda di air terjun gunung ledang..gambar? takde la pulak skrg..dah melambak gamba dalam camera tapi asyik lupa nak transfer yang sebenarnya malas.

insyaallah, kami akan pindah lagi..dan sekarang, aku pening kepala. taktau nak mula packing dari mana. mood pun tarak. membayangkan penatnya nanti nak mengemas barang,cuci rumah... tapi memikirkan next month ada ganjaran yang menanti, so aku cuba gigihkan jugak..apa ganjarannya? tunggggggggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!! cuma harapan aku, cuti aku lulus! kena bagi hint kat bos ni.huhu

dah baca ke kisah pesanan makyong? tq pada yang sudi komen+share pengalaman korang. harap² pasni bersamalah kita bersungguh² dalam menjalani proses pantang tu ye.hehehe

oklah..chow bedah! nak continue kerja yang tergendala last week tuh. :D


2 comments:

Elyn said...

wow!! mandi manda?? cepat updet ek!!

kinna said...

pindah mn pulak?? sy dulu pon kerap pindah randah..cam org nomad..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...