Monday, July 5, 2010

adakah ???

arini tak henti aku kentut dan sendawa (yes, i know these 2things very annoying kan?hak..hak..)
then, terasa macam ada angin tesekat di anak tekak tak lepas keluar.
nak sendawa tak lepas, air liur dah berpuluh kali aku telan tapi tetap rasa tak selesa di tekak.
semacam ada 'something' telekat di situ tak nak keluar dan tak nak masuk dalam perut aku ni.
tak silap aku, aku pernah alami perkara ni dulu.
tapi, masalah ni hanya selesai after 9month..
erk!!!adakah?????

hm.......


tapi aku rasa mungkin gastrik kot...semalam seharian tak makan. sebelah malam je aku bantai nasi 3pinggan.huhu...

4 comments:

Elyn said...

hehe ade good news ka??? cepat tul ni ekekekek

isabelle said...

aikkk?
adakah?????
hmmm... dah ready ke kalo ya?

e.l.i.s.s.m.i.e said...

adakah sara nak dapat adik? muahahahahahahahahahahaa

lynnlyana said...

JENG!JENG!JENGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!
hikhikhikhikhik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...