Monday, July 19, 2010

bersiaran dari redang!

banyak benda nak dibebelkan tapi sebabkan terlalu seronok, nanti2lah dulu...petang ni nak ke marine park pulak. hopefully mood sara ok. tadi pagi dapat snorkeling 20minit je dek kerana sara moody. sian papanya, tak dapat terjun. sara memerap ngan papa je. ngan orang lain semua tak nak...mama pun ilang mood dah bila tengok sara asyik melalak je.. :(

gambar tak dapat nak upload dek kerana line tenet yang slow cam siput!

5 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah..bestnya dengar.aku tak pernah snorkeling...

Fid said...

nah
http://yuitsumuni.com/2010/07/20/interesting-blog-award/

mariaariffbaby.com said...

wah..
enjoy ur vacation at redang yer
nanti upload la pic2 yang menarik

p!nkerton said...

wah diam2 gi redang rupanya hehe, best2.. update cepat yeah :D

Lin said...

elis - ha p la weh.ko dh kat ganu sana..lg dekat.seronok!

kak fid - ok.tq utk award tu :D

maria - haha kat fb banyakla..ley cuci mata.

fatih - baru update cite ari pertama..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...