Friday, July 9, 2010

thank you Allah



alhamdulillah...kami semua dah sihat..
tinggal lagi selsema sara je tak ilang² lagi..
geram tengok cendol asyik meleleh je dari idung tu

paling penting takde la dia melepek tak sudah lagi
kalau tak, asyik merap je..

terima kasih pada yg mendoakan :D

kami pindah arini. syok..tak sabau pulak. sian zairee dan anak sedara betungkus lumus la diorg arini, aku tak boleh cuti arini, minggu ni dah brp kali cuti+mc+el..nak settlekan keje penting arini. next week training pulak! takpe,lunch time karang aku tapaukan lunch utk dorg.

7 comments:

~adeQ~ said...

alhamdulillah...pindah mana? semoga dipermudahkan...tapaukan lauk sedap2 utk diorang...hehehehe

Elyn said...

alhamdulillah... sihat pun semua. wow pindah gak arini?? hehehe jgn lupe jemput dtg umah ek!!

ieda a.k.a mama erfan said...

alhamdulillah :))

Mrs. Eeza Herman said...

bagusla semua da sihat..
da nak pindah ye....

isabelle said...

alhamdulillah..
lega i dengar. dah lama x sakit sama2dgn anak, but still i remember susah payah nye..

Farah said...

alhamdulillah..tu sara tido sebab letih sangat angkut barang ke hehe

zasn said...

ko dh pindah lin? wat mam2 nnt gtau...eheheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...