Tuesday, August 24, 2010

aku dah naik fedup

....sebabnya dari tadi install visual studio 2003 kat pc os windows 7 tak lepas!!!
tadi ada error masa install .net framework 1.1. tapi dh solve. nasib baik aku ni otak genius <--statement riak, isk tak baik berdosa!

pastu dah jerit sukala..dalam hati ada taman la konon! ingatkan dah settle masalah. tapi ada lagi!!!!! arggggh!!! dari 8.30pagi aku hadap benda ni. keja lain tak boleh buat!!!! fedup ok! user call pun aku bo-layan! please i'm busy ok!

aku rela downgrade pc os win XP semula dari dapat new pc yang tak berguna camni sampai aku nak wat kerja pun terbantut! oh shit!

p/s - kalau tak faham apa aku bebel, abaikan. kepala otak aku serabut gila skrg ni!tengah tanya pakcik google the best solution. ya Allah bantu hambamu yg dlm kesulitan ni. kalau berjaya solve ni, aku sujud syukur!

3 comments:

isabelle said...

dah ada niat nak buat sujud syukur tu, kira ok la tu.

Nieza Ishak said...

window 7 mmg banyak problem lol .. banyak driver takleh nak fix ..

haku pun rela XP lagik ..
biar org yg tak pandai nak godeh2 sgt pakai 7 ... muahahahahah. Ku tak relaaaa menyusahkan diri sendiri .. ahaksss

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku masih xp setia disini..hehehe.call lah user support :p ofiz aku..hahahahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...