Friday, August 27, 2010

apa yang sama?

tengok gambar ni..

teka mana satu i? <- kalau silap teka tu, cek balik 'otak' u..takut ada wayar yang tercabut :P






ok lepas tu tengok pulak gambar ni..

sori gambar gelap...lupa nak autoflash.




dan gambar ni..

apa yang sama??? kalau dapat meneka dengan tepat, memang otak u bergeliga bisa buat batu cincin!!!!









pada mulanya, aku sendiri tak perasan. tapi bila tengok 'tabiat' si sara ni mengingatkan pada seseorang..sapa lagi????!!! aku masa kecik² la!!!!! as a proof, ada jugak gambar masa aku kecik <--sedih, zmn dulu mana ada camera canggih yg boleh snap photo unlimited macam skrg ni. :P. as a conclusion, ke mana lagi nak tumpah kuah kalau tak ke nasinya..pepatah omputeh yang diputarbelitkan 'like mother like daughter laaa...'

patutla masa sara kecik lagi, pak anjang aku kata 'sara ni ikut hang'..tang mana yang ikut pun aku taktau..so now, baru aku perasan. zeri plak cakap, 'memangla sara ikut dia..kepala angin pun ikut dia. moody je' <--wawawa dapat chances mengenakan kita, dia bagi sedebik.

pasni nak kena observe, apa lagi tabiat yang dia follow aku..janji jangan ikut tabiat buruk mama dahla..esp tang moody tu, please control yeee...nanti orang tak suka! kalau diamati tabiat sara ni, ada bezanya, seingat akula, masa kecik dulu, aku akan tunjuk tabiat aku tu bila aku 'shy² cat' especially time nak ambik gamba <-jakunla sikit nak begambar zaman dulu susah nak jumpa camera, tapi sara ni beza sikit je, dia wat tabiat tu bila melalak. dalam 2 photo atas tu dia tgh melalak/baru reda melalak la tu. :P

korang pulak, apa tabiat anak yang follow korang. share la ye.. :D

4 comments:

eRaY said...

hehehe memang sebijik
rupe pun same, gaya pun same

mr. hubby kate rayna ikut cara eray tido
huh ye ke??

Mrs. Eeza Herman said...

muka ms awk kecik pun sama je ngn sara..
tu pasal la perangai ngn peel pun sama..hehehe..
like mother like daughter..
org tua2 kata kalo muka anak pompuan/lelaki sama ngn muka mak/ayah dorg kira yg sama gender, panas..mcm sy, sy ikut muka mak sebijik..mmg panas je kalo jumpa, ader je xkena..tp bila da kawin da kurang sket kepanasan tu..he3...

Lin said...

eray,
rupa sama ke?tak prsn lak tang mana yg sama..selama ni dok igt sara ikut muka papa dia je..hehe

eeza,
hahaha pasni sya kena telek la muka sara ngan sya time kecik. karang panas je..tapi skrg ni pn sara ngan sya tak takut. da pandai melawan sikit2...ngan papa dia manja betul..huhuhu

Elyn said...

eh lin sebijik muka sara cam u kecik2 dulu ek hehehe.

wafiq ngikut pangai majuk i hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...