Wednesday, August 4, 2010

approve or not?

anak makcik jiran sebelah rumah kat kampung yang bz body nk tau hal kami satu family sibuk request nak add FB aku.
nak approve ke? kalau korang jadi aku, what say u?

aku paling tak ley lupa, mak dia penah datang serang maki hamun arwah mak aku time mak aku terlantar sakit. gara² husband dia nak jual tanah kat abang aku. tak pasal2 arwah mak aku jadi mangsa keadaan. dah husband dia yang nak jual, apa kene mengena ngan kami. mengong!

kejam!! nak kata aku dendam? yes!! sebab dia kejam ngan arwah mak aku!

9 comments:

aanie said...

x payah approve...hehe...

Anasfadilah said...

tak payah la..buat apa pun,takde kepentingan..hahaha

CuppyCakeMommy said...

betul kata anas..ignore je org2 cenggitu

Fid said...

takyah approve
abaikan jeee

ApasH said...

tak yah approved...

isabelle said...

jgn approve. buat bodo jer.
nak nak kalo u letak blog link kat FB. kang dia baca entry nie.hehe

Lin said...

dh ignore pun dia.
haha isabelle, dont worry i tak letak pun kt fb.hehehe..

Mrs. Eeza Herman said...

tak perlu approved pun..
nanti dier tau hal awk, nanti dier citer kt 1 kg lak..

Adlina Husaini said...

takyah approve!!! tak suka tau org cengitew..hapuskan mereka!! ish..cam israel dah bunyinya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...