Tuesday, August 3, 2010

bunting

arini nak bebel apa eh? nak bercerita tentang sports day sara, gambar tak transfer lagi..nk sambung entry redang, mood tarak lagi. takpela bebel kosong je la eh..


aku di kl ni. ada training 5 hari until this friday. stress sebab kena bangun awal pagi. menempuh jam di federal hway. paling aku meluat nak masuk exit angkasapuri. bapak berasap punggung! plus dh lama sangat tak drive masuk kl. pulak tu, aku bukan bawak keta auto main tekan minyak brek je! ni bawak manual...semput!!!!!!

lagi stress, arini masuk kelas lambat..gara² sorang partner yang nak tumpang keta aku sesat tak jumpa opis aku (janji nak pickup kat opis aku) hopefully stress aku hilang cepatla..tak membawak ke petang. nasib baikla sampai ngam² 8.30. lecturer pun tak masuk lagi..kalau tak, wat tebal muka je la masuk kelas. Hehehe

oh, semalam dapat berita erne, ex-officemate dah bersalin baby girl 2.58kg. TAHNIAH! insyaallah, aku gi melawat. but maybe weekendla kot..atau tengokla kalau badan ni larat, malam ni ke. lagipun rumah kitorang dekat je.

dan perkabaran terbaru yang diterima...my immediate supervisor preggy..woho...dah 2 orang di office ni preggy..adakah sejarah akan berulang? sebabnya, 2thn lepas camtu gak..bila staff aku ni(org yg sama) preggy, AKU PUN PREGGY and immediate bos aku pn preggy(cuma berganti orang lainla, jawatan yang sama)....muahahahaha...macam dirancang je..so takpela..tgkla adakah sejarah akan berulang atau tidak...silap hb, bos besar pun sambung pas tu...kekeke..macam pas baton pulak! pastu mula la bos double besaq pun garu kepala pasai semua staff dia yang pempuan ni bunting serentak! kuang²....kalau ye, memang menggaru tak sudahla..semua staf dari unit yang sama pulak tu.. :P

okla..takde modal lagi nak membebel..rasanya tunggu next weekla kot aku celoteh panjang.

3 comments:

isabelle said...

musim mengawan kot..tu yg pakat2 bunting serentak.kekekeke

mamaEsya said...

lin....mar tny ana, lin mmg xcited ke nak pregnant? hehe...ana cakap, hujung tahun kot....

Elyn said...

jenuh la bos pikir camne kalau semua beranak serentak ekekekek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...