Thursday, August 12, 2010

DUA

dah masuk hari ke-2. aik, takkan pagi² dah melepek kot? chillax la. masuk ari ke-2 taktau nak merepek apa. lately berblog tanpa gambar. so arini letak gambar la. cam suram pulak takde gambar kan..nah...




juadah berbuka semalam..

tak menggoda pun kan?


aik takkan la baru lauk camtu dah buleh buat hangpa meleleh ayaq lioq..isk, kritikal la tu!!!!! pi lap lekaih, satgi orang nampak. wat malu ja..kalah budak kecik la hangpa ni..muahahahaha



apa? tak cukup sadis?
nah...

lauk soq/sahur pagi tadi...laki aku balun sampai licin!

kena buat lagi la petang ni..tahun ni tukaq style, aku masak lauk berbuka sekali dengan lauk sahur. malas nak masak 2-3kali. balik keja terus pung pang kat dapuq. pastu, mandi. tak dak nak masuk dapuq dah kali ke-2. tak kuasa! satgi badan bebau/peluh, tak larat aih nak mandi 3-4kali..

hari ni nak masak apa eh?? hm, takdak idea la.

nota : taktaula pasal apa, masuk bulan posa jadi rajin pi dapuq. kalau bulan lain, hujung minggu ja dapuq tu berasap, itu pun tengok mood dan kerajinan..huhu

2 comments:

CuppyCakeMommy said...

baru hari kedua dah takde idea ke yang..heheh..sabarje lah letak gambar food time org lapar

Lin said...

siti,
haha...taktau nk makan apa..jemu dah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...