Friday, August 13, 2010

hatiku mendung semendung cuaca hari ini

lepas khatam blog Doa Buat Alanna, hati aku jadi sayu. berjuraian air mata, setiap teman yang aku share cerita ini, semuanya mengalirkan air mata..terasa pedih dan sayu nya. kami berkongsi kesedihan dan simpati ini dengan mummy, daddy dan abang alanna..

semoga adik alanna tenang besemadi di sana..buat seluruh keluarga alanna, tabahkan hatimu. ini semua dugaan dari-Nya.

Alanna Qish dalam kenangan, al-fatihah.

nota : aku perlu kawal emosi lepas ni. tak sabar nak peluk sara balik nanti.

4 comments:

Elyn said...

salam lah kite kene extra kawal emosi!!

eRaY said...

sungguh terkesan kan? rasa cam nak rayna ade 24jam kat depan mate....wawawawa

p!nkerton said...

tu la, ari tu baca sampai ternangis kat ofis ni :( (kantoi baca blog kat opis haha) semoga kita lebih menghargai apa yang kita ada, insyaAllah..

Yan said...

alfatihah same2la kite doakan kesejahteraan & ketenangan nya di alam sana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...