Wednesday, August 4, 2010

i really hate this!

mood aku semalam dan hari ni terganggu. semua gara² sms. i hate this! tak pasal² ada 2 pihak yang terluka. kenapa???!!! again, the same reason + punca pergaduhan balik² dari pihak yang sama.

makin cepat tua la macam ni kalau selalu sangat makan hati berulamkan jantung.

arini, anak sedara dengan adik ipar ada posting interview. so i wish best of luck to both of u. kalau dapat posting hantar ke sabah, jangan menangis air mata berdarah ye..pergi je la..seronok ape dok sana, boleh makan lobster selalu. :P

enough for today, nak sambung use case tutorial. serious, kepala hotak aku dah berkarat nak belajar ooad ni balik. and now terpaksa pk byk kali plan nk further study..huhu

1 comment:

isabelle said...

err..nak kata apa ye?
sabar je la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...