Friday, August 20, 2010

sila jamu mata

motif entry? takdak...saja ja nak bagi korang terliur..muahahaha(:gelak jahat:)


ni menu buka puasa isnin aritu. siap bercili jeruk. excited sangat nak wt charkoewtiaw semata² nak rasmi cili jeruk yang petamakali dibuat sendirik! menjadi pulak tu..puas ati! kalau pi makan kat kedai, ciput je diorang letak cili tu..buat sendiri, nak balun 1 botol tu pun tak dak sapa bising. pasni boleh borong cili hijau wat jeruk ok. :wink:


ni menu buka puasa ari rabu sudah. ada org mengidam nak makan kari. ingatkan sempatla nak tebaq roti jala...hem..mana nak dan. ngam² siap masak ni (dengan foods lain) tu pun elok je azan maghrib..huhu


haa ni fresh lagi, lauk berbuka semalam. ada org tu siap call aku kat office ni order daging blackpepper dengan ikan goreng sambal. kan dah kata, peel orang puasa ni lain sikit. mengidam dia tu lagi dasat kot dari ibu mengandung..muahahahaha..

arini? hm..taktaula..tgkla kul 3ptg nanti. mesti dapat 'order' lain pulak. aiyak, dah jadi cam mamak kedai plak...daging blackpepper satu! <--bak kata ija. hahahaha. tapi takpala, nak tambat hati suami tu tambat perut dulu. so korang kalau jumpa laki aku tu cuba usya perut dia...muahahahaha!! ya ampun, jangan mara ye bangggg...

9 comments:

Nieza Ishak said...

ok la kalo ada menu,
kalo husband nieza .. -> ekut ibu la masak apo ... lagik peningggggg ..kalah kedai mamak camni sbb tak tahu nak masak apo

Elyn said...

i terliur tgk cili jeruk tu je.... lelain tak sgt. hehee

mummy_adam said...

wow, rajin nyer..

ApasH said...

meleleh air liur ak tgk daging blackpepper ko lin!!!

Ummi Eisya said...

sedapnya kari..pepagi lagi dah nampak makanan ni..hihii

isabelle said...

gagaga...ini sungguh keji.
nmpk menggiurkan betul la

nieda said...

sedapnya food tambah2 char kuewtiaw tu..terangkat

Lin said...

nieza,
sama gak nieza. klu dia taktau nk mkn apa tu jenuh gak nk pk.huhu

elyn,
wahaha...maila rumah elyn. u dtg i janji jamu charkoewtiaw ngan cili jeruk!kekeke

ena,
huhu dah menjadi kewajipan...kena gakla merajinkan diri.hehe

apash,
erk..cepat minta sesape masakkan. nanti takut bb lahir leleh air liur.hehe

ummi eisya,
waa u fav kari ke?hehe..i kurang sikit,hsband sukala.

isabelle,
muahahahahaha :evil laugh lagi:

nieda,
u tgk terangkat..i makan sampai terangkat montot.kekeke

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

salam nak jemput join ga saya berkaitan cd

http://littlemummydaddy.blogspot.com/2010/07/littlemummydaddy-giveaway-contest.html

jemputla kalau sudi ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...