Monday, September 27, 2010

Salah aku kah?


Memang dia masih kecil. Belum dapat memahami erti kehidupan. Aku pernah terbaca,DON'T TREAT YOUR CHILD AS AN ADULT. Tapi,apa yg berlaku malam ni betul2 mencabar kesabaranku. Terlebih emokah aku tadi?

6 comments:

m@y said...

Kita manusia Lin..kita pun emosi jugak.Tambah lg penat lelah keje,balik rumah still x abis2 lg keje kita..xleh nak besarkan anak ikut buku atau ckp org. Lain budak lain peelnya..kita marah,kita pukul sbb kita sayang..kita ajar sendiri sblm org lain tlg ajarkan anak kita..Bila kita dpt anak kita pun baru belajar jd seorang IBU..be strong.. ;p

cik puan akish said...

gtu la jd ibukan..nak marah dia x paham agi..nak dipukul kesian...me...kalo marah baru sket cpt beristigfar....kalo x dpt diselamatkan juge..soh la en.hubby take ober..:-

isabelle said...

i pun selalu mcm tu, but i believe in treating children like adults, still.

pixie alex said...

apakah?

Marsha~ said...

baisalah tu lin.. sy ni pun kadang2 hot tempered kat anak2 padehal bukan jaga lama pun, baru sejam dua sehari dah nak marah diorg.. kadang2 rasa menyesal sangat bila tkg diorg time tido..

Anonymous said...

Yes, really.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...