Monday, November 22, 2010

cantik tak?

header baru tu??

takpe..tak cantik pada mata orang lain, cantik pada mata aku..

thanks to teacher sue.

kasih dan sayang sungguh teacher pada qaisara ye..walau hanya menjaga sara hanya untuk 1-2bulan(tak silap akakla..lupe lah sue.hehe..)

yang aku tau, teacher sue ni memang kreatif orangnya..pandai lukis mural. :D
esok kalau akak ada rumah sendiri, boleh tak minta sue deco bilik qaisara pulak? hehehehe..

cuma..tak reti nak adjust width height ..nantila bila ada masa free, godek coding tu.skrg ni busy sikit.

6 comments:

*azni* said...

nampak segar gitu..comel la..

mizz sue said...

alamak..xcentre pulak header ni..selalunye saiz header akak brape yer.

eiNa said...

cantekk.. ceria dan live gituu..

isabelle said...

gmbr sara tu fresh from farm tu...
i pun x reti2 nak godek width & height. besar sgt header rasanya

CuppyCakeMommy said...

creative u lin..boleh la i mintak buat utki pula pasni..ekekek

Elyn said...

cantik!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...