Thursday, November 25, 2010

tahun ke3 disambut ber3

tau tak ape perbezaan orang tua dan budak kecik bila jatuh sakit???

kalau orang tua, sure dah melepek terbaring macam aku aritu...

tapi budak kecik ni, even temp badan dah cecah 39, kepala panas, baru lepas masuk ubat montot tapi masih boleh terkinja-kinja...

hm....

video
ada macam orang sakit? takde kan...

sambutan anniversary kami semalam biasa je..sempatla keluar makan steamboat (elok untuk keluarkan peluh dari badan, biar kebah sikit demam tu) lagi pun, siang semalam sara tido agak lama. pukul 3 baru bangun. penangan ubat rasanya. aku pulak yang lalok lepas makan ubat batuk, tapi mata tetap tak mau lelap.


happy faces...dalam sakit nak jugak keluar..hehe
ok tak edit gambar tu?hehe..orang kerastangan cam aku ni, setakat main klik-klik taula..

tak sabarnya..

sebelum..

muka serius..

punye lapar, sampai tak pandang camera!

peace!

memang hantu coklat la budak kecik ni..

selepas..

ni 3orang makan ke 5 orang makan ni?huhu..

tertido kekenyangan dalam ontheway back home

she's still my baby girl..naikla kereta luas/besar macam mana pun, bawah ketiak mama juga dia nak nyondol.

arini sara masih lagi demam, tapi tetap di hantar ke taska. takde pilihan lain..teacher pun maklumkan harini ramai budak demam kat taska. huhu..sabar je la. nasib baik esok atok dan nenek johor turun sini, bolehla sara rehat kat rumah...

6 comments:

Nieza Ishak said...

appy anniversary dearrrrr ..... ;)

isabelle said...

hahaha.mmg jelas ketara zeri tgh kelaparan dlm gmbr tu

*azni* said...

sian nye sara..semoga cepat sembuh ye...

mizz sue said...

wahh...sedap nye makan..hihi..
header dah ok..yahoo

nieda said...

get well soon ye sara..

happy anniversary

Lin said...

nieza,
tq ye :D

isabelle,
orang tu bz katenye..tak sempat lunch.

azni,
thanks aunty :D

sue,
jenuh akak adjust.terus tukar template.tq ye sudi buatkan header tu.

nieda,
tq :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...