Monday, December 27, 2010

1tahun lagi...

happy belated birthday to me on 26th Dec. <--aku sakan bercuti 4hari sampai tak da masa nak bukak blog..lagipun baru malam ni ada kelapangan.

another 1year before melangkah ke fasa 3...oh tidak!!!!!!! tapi itulah hakikatnya...mana ada makin berusia makin berkurang angka nya...apalah sangat pada nombor? eceh.. <-- ayat cover line nih! harapan aku:
  • moga bertambah rezeki keluarga aku lepas ni..
  • moga dipanjangkan umurku agar dapat aku banyakkan amal ibadat <--memang banyak compang-camping..minta supaya ada masa lebih panjang untuk berubah menjadi anak+ ibu + isteri yang solehah..
  • moga tahun ni sara bakal dapat kawan. hehehe
  • moga kami sekeluarga hidup bahagia aman sentosa lah hendaknya...
  • dan semoga perkara yang terbaik berlaku dalam kehidupan kami pada masa akan datang <--rasa macam patut masuk dalam wishes untuk new year 2011 je ni.

latest photo..lama betul tak bergambar ber2. ni pun snap cepat2 sebelum sara menyelit.hehehe..
kembali ke pantai pertama kami dating after 9years.hehe..cuba teka kat mana? teka suka-suki je, takde hadiah pun.

* tak sempat celebrate lagi...baru je lepas balik holiday dengan family, husband janji kemudian. takpe, still ada masa..tak perlu kelam kabut *

3 comments:

isabelle said...

'bakal dpt kawan' tu bunyi mcm sara nak kena ada bfren jer.
'bakal dapat adik' la..baru teranggg..
hehehe

happy birthday, lin.
insyaAllah tercapai niat murni tu.

p/s: can u pls email me ur hp no. (snowwybear at gmail dot com)

Elyn said...

happy birthday lin!!! weeeee pi holiday dendiam ek...

lynnlyana said...

happy belated birthday lin!!
ntah2 kawan sarah dh ade dlm perut tuh..ye la..baru balik dr berchoti leee kate kan..

heheheheheh! peace!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...