Friday, December 17, 2010

mengidam kalah 'ibu mengandung'

taktaulah kenapa...sekarang ni anak tekak ni teliur sangat nak makan..

satay willy sg ramal..dengan lemaknya yang manis..bisa kecur air liur
ayam panggang, nak dari dapur uncle kenny rogers je..
meatball...tak dapat ikea, meatball azmy pun jadila..tapi frust sampai skrg tak jumpa meatball azmy. kat mana ada jual meatball azmy??? tolong inform aku pleaseeee
tepayyaki..sebenarnya teringin nak makan sizzling bbq daging nipis² tu...

apehal semua foods yang aku teringin ni berasaskan daging yang boleh menggemukkan?????

yang pastinya, malam ni harap aku tak kempunan lagi nak makan mihun soto yang sedap di R&R Pagoh. (the only reason yang buat aku rasa excited nak balik selatan tanah air..hahaha...jangan mare ye cik abang!)



Regards,
Lin

4 comments:

isabelle said...

confirm ke ngidam tu tak bersebab?hehehe

*azni* said...

ke mmg akak mengandung?main petik je sy ni..hehe..

Lin said...

isabelle & azni,
haha..tahler..tinggal tanda tanya di situ...

Diyana Zulkifli said...

haa..hehe.memang peknen ke lin?hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...