Monday, January 24, 2011

sepi

kami kesepian lagi.
semalam papa sara outstation ke perlis.
jadinya tinggal kami ber-2 di rumah.

bosannye..
semalam nak ilangkan bosan tu, aku layan la history channel kisah 55 days, the fall of saigon.
rasa bersyukur sangat negara kita ni aman damai..
tak rasa takut nak ke sana sini..
tak perlu jadi pelarian..
merempat ke negara orang..

abis je cite tu, aku tengok lak movie yang dah basi..
orang dah lama kecoh pasal LBS, aku baru nak layan..
dan sememangnya aku rasa hampa..
banyak scene yang hambar..
aku tak dapat selami jiwa kasyah sepertimana dalam novel LBS..
keciwanya aku..

ok, esok gaji kan? aku nak ke mphlah..nak beli novel tuh. <-- ye ye je.silap hb aku beli buku kisah sejarah lagik. ka ka ka ka

5 comments:

Elyn said...

drama LBS cam hampes la. baik baca buku die .....

Lin said...

elyn,
i baru je tgk movie lbs...bukan drama.drama lagila tak larat nk tgk,meleret le plak..

isabelle said...

i xprnh tgk lg drama/movie dia... baca novel je,tu pun ms form3 rasanya.giler lama dah

mariaariffbaby.com said...

huhuhuhuhu..
kita pun baru tgk film LBS..ntah, tak tahu napa not excited to watch it at cinema..

Lin said...

isabelle,
ha tu la..i baca pun time sekolah menengah. pastu novel pun dah koyak rabak.membe punya. dah tak igt pn storyline.

maria,
saya pun frust gilela..smlm tgk pun tak abis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...