Friday, January 28, 2011

smelly bantal!

kalau anak orang lain, tak lekang dengan bantal...

kalau anak orang lain, tak lekang dengan selimutnya...

kalau anak orang lain, tak lekang dengan dollnya...

kalau anak orang lain, tak lekang dengan ibu jarinya...

tapi, kalau anak kami????????



masa umur 8 bulan...





masa umur 11 bulan...





masa umur 1 tahun 1 bulan...






masa umur 1 tahun 10 bulan...





masa umur 1 tahun 11 bulan...






masa umur 2 tahun 2 bulan...





masa umur 2 tahun 3 bulan hingga sekarang...

tengah 'khayal'..sambil minum susu, tangan tetap maintain...




tengok ni...kejap tak lepas! tiada ruang untuk menyelit.





dan juga ini...



dapat teka apakah 'mangsa bantal busuk' sara???? yang specialnya...tak de yang specific. sapa yang tido bersama dia itulah target paling hampir. kakak aku pun tak sangka, pelik dengan habit sara ni..sebab dia pernah menjadi bantal busuk sara time nak tidurkan sara.

dan kami tak perlu bimbang tertinggal bantal busuk sara bila nak ke sana sini terutamanya time nak balik kampung dan melancong. sebab bantal busuk sara sedia ada di mana jua pada bila² masa... <-- wah...tag line tak boleh blah! last guna tagline gini pun masa BF sara dulu je. :P

ape????? korang pun ada bantal busuk ke?????? isk² da besaq panjang pun ada bantal busuk...malula sikit!!!!




















aku?????hehehehe...aku pulak, until now tak bleh tinggal tabiat suka gentel biji kekabu bantal! alamak, kantoi!!! pecah lobang!

4 comments:

isabelle said...

my kids suka nyelit celah ketiak, bukan bantal busuk.(nasib kau la, nak..kalo ketiak mama busuk).

haa....smpi skrg gentel biji kekabu ye?

Lin said...

hahaha...sara ni dah jadi tabiat, suka meraba tangan kita. kadang naik geli.

kekeke..skrg ni susahla carik bantal kekabu. so dah bolehla kurangkan tabiat tu. tapi still tak boleh tinggal. kalau pegi rumah org, selamba jek i gentel biji kabu. :P

Ummi Salsabila said...

Mmg special lah bantal bucuk Sara..hehe.kalo aufa nak tido mesti ngendeng kat kita..kdg2 sedar2 kaki dia atas bdn kita.sabar jelah...

Elyn said...

lin!! peel wafiq nak tido sebijik cam wafiq. cari tgn or sesapa nye tgn..... bantal busuk mmg dr kecik takde. so yg penting kene ade mak or pak nyer hihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...