Monday, February 7, 2011

welcome back

sekarang ni, husband dan keluarga abang aku ada kat kompleks bunga raya, KLIA . menanti kepulangan anak buah aku dari mesir, refer previous entry.

tadi aku dah cek nama dalam laman web MKN, tapi nama dia tak termasuk dalam penerbangan pertama MAS dan AIRASIA..maybe next flight kot. janji dia dah keluar dari bumi mesir tu dah kira selamat lah sikit..

aku try message dia di Fb pun tak reply..hm..lost contact lagi. taktau apa cerita dia dari jeddah..

thanks to our government kerana mengambil tindakan ni...walau agak lambat, but better late than sorry, right?

1 comment:

mamaEsya said...

tula...better late than never....moga sume selamat...mesti famili kat mesia xle tdo pk kan keselamatan anak yg xdapat dihubungi......byk2 berdoa, ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...