Monday, March 7, 2011

berderau darah aku

ok..ni sambungan entry tadi..baru je sebut suspicious tak tentu pasal aku ni kan?

korang kata aku ni kuat cemburu? hehe...isteri mana tak cemburu wei..kalau takde perasaan tu, tak sayang la namanya tuh...

pas balik lunch tadi, tengok ada miscall kat hp aku ni.

aku pun return call la balik.

si dia tengah lunch.

aku tanyala makan apa?

tau dia jawab apa???

NASI KENDURI!

tebeliak bijik mata aku! sapa pulak yang kenduri kat sana ni?

dia kata, 'entah..kat sini diorang panggil nasi kenduri. vendor belanja..'

aku plak spontan cakap..'oh..ingatkan ada yang kenduri kat sana.'

'nanti balik, ada gak yang kena kenduri kang!'<--ni aku jawab dalam hati je la..huhu ok..so, nk tnyla isabelle, u orang penang kan? apa dia nasik kenduri tu?? habaq mai sat!

cepatla balik! jangan bikin aku tak keruan!

1 comment:

Fid said...

org kampung ai kalau nasi kenduri mkn kat majlis kenduri laa
kalau nasi minyak panggil nasi minyak
ai plka nyampukkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...