Monday, March 7, 2011

syoh3x!!!

banyak sangat dah habuk..sawang kat rumah ni..lelabah pun banyak. kekeke

almaklumler tuan rumah busy berkursus minggu lepas..

pulak tu takde mood la..my love outstation lagi. tension! ad hoc je peginya..

dah 4ari tak tengok muka dia..pagi semalam last 3g call. nampak muka bulat je..senang hati nampak???

yang paling buat aku terkesima tu, outstation kali ni ada budak pempuan ikut..tekujat mak bila turun tangga rumah tengok ada pempuan tengah solat kat bilik bawah....<--dia tumpang solat asar, cuma aku tak boleh terima hakikatnya apa kes ko solat tak tutup pintu dik oi???

dan hatiku mula lah tak keruan!!!!!! dia tak bagitau pun ada sorg budak pempuan follow dia ngan sorg lagi lelaki ni turun site...nasib baik ber-3..kalau ber-2 je, harus aku amik emergency leave ikut sama!

muahahaha...

bagus gak cemburu, itu tandanya kasih dan sayang yang masih kuat!

cepatler balik...bos dia pun berpadala sikit, arahan mengejut pulak tu dateline pun tak nampak bayang. kalau selagi tu tak solve, alamatnya nak kena berkampung halaman ke kat sana?? pulak tu, laki aku tu species bila dah buat keja tu tekun sampai kadang lupa nak call/sms tny khabar kami. dah kena peringat barula dia sedar ke pangkal jalan..hm..

sara pulak time papa takde ni mula la kerenah macam-macam. sikit² bila kena marah ngan mama, mula la nangis nak papa..amboi..dia pun nak tunjuk protes sama? abis sangat, mama ni gakla kena pujuk balik..nak merajuk sampai ke mana pun kan. bukannya papa awak tu boleh terpacul depan mata sekelip mata camtu je. dahla tak mo cakap lagi. nanti mak emo lak.

1 comment:

isabelle said...

woh.kuat cemburu gak u ye.
tapi kalo asyik outstation je, adhoc pulak..mmg harus suspicious sikit.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...