Friday, April 22, 2011

hari baik aku.

sunyi sepi je blog ni. tuan dia makin malas..bukak blog pun dah jarang. ni pun tulis blog dr emel.
nak update cerita bercuti ke kuching pun malas. sapa yang ada akaun fb aku tu, pi jenguk kat fb aku dahla. tak kose nk update blog bagai.

alhamdulilah, urusan hari ni dipermudahkan walaupun aku bwk keta mcm ribut. cuma yg menduga kesabaran tu parkingla seksa sikit. kena menapak jauh sikit..
urusan di bank rakyat pun jadi mudah sebab orang bank yang baik hati sudi juga bagi permission utk aku beli saham bank as yg dikecohkan org 1-2minggu lepas..
semoga tuhan je dapat balas jasa baik encik yang baik hati tadi tu..

okla nak bebel itu aje. petang ni/esok nak pegi klinik.. naik risau, tadi buang air kecik ada darah..pastu rasa sakit. janganla sakit bukan²...baru je sakit mata, jgnla mc lagi. tak larat la nak betapa kat rumah lama²...nanti keja kat pejabat pun tegendala.

plan hujung minggu ni? taktau lagi nak buat apa..husband outstation ke jb pulak. last week sehari sblm flight ke kuching, sempat lagi outstation ke penang. hm..penatnye..camne acik nak planning anak ni kalau laki asyik outstation je....next month awal² dia dah mention akan ke miri dan kuching. seksa jiwa raga aku mendengarnya. kalau aku ni tak keja, boleh je nak follow dia p sana sini. cuba korang kasik tips sikit esp pada isteri² yang kerap laki takde kat umah ni..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...