Thursday, April 7, 2011

Mata ini


Lagi cerita mata yang masih sakit. Termasuk hari ni dah 11hari mata ni sakit.. 8hari juga tak masuk pejabat. Semalam pegi gak pakar ophto. Doc siti is a nice person. Dia bising jugak, kenapa dah byk ari sakit diorang tak refer kes aku ke dia. Abistu nak buat mcm mana..aku pegi hospital tu dah 3x tapi sekali pun diorang tak suggest ke pakar. Pegi klinik gov pun sama, lagi bagus doc tu jwb tggu lepas 3minggu baru refer ke pakar. Masak la nak tggu sampai 3minggu pulak. Yang runsingnya sebab dah lama tinggalkan pejabat. Stress makin berganda rasanya. Last2 aku pegi klinik biasa minta doc tu keluarkan reference letter. Doc tu tak byk songeh pulak even dia pun suggest pegi pakar sebab dah byk hari sakit.

So bebalik kisah rawatan dgn doc siti smlm, dia maklumkan mata aku tak berselaput which is good.. Cuma, kat anak mata hitam aku tu ada luka berbintik2 halus. Lepas ni kena ctrl tgn ni jgn tekan lap mata dgn kuat..kalau tak luka yg ada tu makin worst.. Hm..end up doc bg mc lg 2ari...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...